Jõulumenüüd
TERVITUSEKS
-
Alkoholivaba hõõgvein
5.OO €
-
Leib Restorani hõõgvein
6.00 €
-
2016 Cava Reserva, Agusti Torelló Mata, Penedes, Hispaania
35.00 €
-
X Bulles Méthode Ancestrale Pét-nat , Vincent Caillé, Prantsusmaa
37.00 €
-
Champagne Carte d'Or Tradition Bouzy Grand Cru, Herbert Beaufort
59.00 €
„PÄKAPIKU LEMMIK“ - 29 EUR
-
Kreemjas kõrvitsasupp
ingveriga marineeritud kõrvitsa ja röstitud seemnetega
-
Pikalt küpsetatud sea küljetükk
jõuluvürtsise punase kapsa ja pohlakastmega
-
Brüleekreem musta leivaga
„JÕULUEMA MEELEHEA“ - 32 EUR
-
Küpsetatud kolme juustu kook
marineeritud köögiviljade ja karamelliseeritud meekastmega
-
Suitsutatud forellifilee Pähkla kalafarmist
ahjupeedisalati ja murulauguvõi kastmega
-
Šokolaadi leivasupp
hapukaramelli ja jogurtijäätisega
„JÕULUTAADI UNISTUS“ - 37 EUR
-
Siiamari
marineeritud kartuli ja suitsutatud hapukoorega
-
Pannil praetud lihaveise filee
juursellerikreemi, karamelliseeritud sibulate ja punase veini kastmega -
Vanaema praesai
marineeritud jõhvikate ja jogurtijäätisega
„PIMEÕHTUSÖÖK“ - 89 EUR
-
Neljakäiguline Torrese tippveinidega sobitatud õhtusöök, mida juhib kogemustega sommeljee.
Õhtu käigus on võimalik kogeda, kuidas ühe meele välja lülitamisel teiste tunnetus muutub.
Sündmus on meeleolukas ning loomulikult maitserikas.
Hind 89 EUR sisaldab roogadega sobitatud veinivalikut
JÄTKUSUUTLIKU ELUSTIILI MENÜÜ - 35 EUR
-
Liivima Lihaveise luuüdi
Kotzebue hapusaia ja peterselli-hapukurgi salatiga
-
Aeglaselt küpsetatud kohapõsed
heinas suitsutatud maapirni ja hapukapsa vinegrettiga
-
Küpsetatud kõrvits
jogurtijäätise, vadakukaramelli ja kõrvitsaseemne-leivakrõbetikuga